28.11.2017.

На инклузивној ликовној радионици

Наше колеге и ученици Школе „Вељко Рамадановић“ 13. децембра 2017. године, славе велики јубилеј, стогодишњицу рада школе. У сусрет великом догађају, већ готово месец дана дешавају се бројне манифестације. На позив наше поштоване колегинице Горане Текелеровић, наставнице ликовне културе, у уторак 28.11.2017., десет ученика другог, четвртог и седмог разреда наше школе, учествовало је у заједничкој ликовној радионици са вршњацима ОШ „Вељко Рамадановић“.

Ученици су добили задатак да од припремљеног материјала креирају новогодишње честитке. У пријатељској атмосфери, уз песму и дечје разговоре, помажући једни другима, за сат времена су биле завршене веома лепе и оригиналне честитке које ће наставница Горана поставити на пано.

Добили смо и позив да у понедељак 4. децембра присуствујемо отварању ликовне изложбе радова ученика Основне и Средње школе „Вељко Рамадановић“ у Дечјем културном центру. Присутни ученици су се обрадовали поновном сусрету и замолили наставнике да у наредном периоду организују неке нове заједничке ликовне радионице.

Видео можете погледати ОВДЕ

Слике можете погледати ОВДЕ

Podelite ovu stranu:
 

ОШ „Соња Маринковић“ - Израда:Кио д.о.о.