31.05.2018.

Генерација 2003 године завршила осми разред

Шездесета генерација "Соњиних" осмака је у четвртак 31.05.2018. веома успешно завршила осми разред. Весели и раздрагани осмаци су на свој дечји начин обележили овај значајан дан, који на неки начин означава велику прекретницу у њиховим животима. После осам година заједничког времена проведеног у школи, учења и дружења и пуно лепих и понекад мање лепих доживљаја, као голуждрави птићи напуштају топло школско гнездо, у којем су били сигурни и заштићени.

Веома сложни ђаци, као од првог дана, осмислили су на свој начин последњи школски дан. Обучени у исте мајице, потписивали су једни другима своја имена и надимке, да их сачувају у трајном сећању.Декорација је такође била оригинална. Транспаренти, заставе, генерацијски потпис на зиду школске ограде, конфете ... Наравно да су били присутни и трубачи који су допринели још веселијој атмосфери. И маме су се побринуле да засладе осмаке лепом тортом са одељењском фотографијом.

Наши драги ђаци су певали, играли, прозивали заједнички имена својих драгих одељењских старешина и наставника, који су мајчински бринули о њима. Играло се, певало и веселило, док су наставници на седници утврђивали успех и дисциплину својих ђака, бирали Ученика и Спортисту генерације.

Срећан вам пут драга децо у нове животне победе и пуно успеха у даљем школовању, са жељом да вас за неку годину видимо као одрасле младе људе на неким радним местима. Тада ћемо знати да смо добро одрадили свој посао, као наставници и као ваши други родитељи.

Слике погледајте ОВДЕ

Видео снимак број 1 можете погледати ОВДЕ

Видео снимак број 2 можете погледати ОВДЕ

Видео снимак број 3 можете погледати ОВДЕ

Podelite ovu stranu:
 

ОШ „Соња Маринковић“ - Израда:Кио д.о.о.