01.06.2018.

Таленти школе, показали сте шта знате!

Ана Маглица, наставница музичке културе у петак 1 јуна 2018 организовала је своју трећу по реду приредбу „Покажи шта знаш!“ у којој је своје таленте представило око 80 ученика школе. Наставница Ана је током претходна два месеца окупила и увежбавала све зинтересоване ученике који су желели да покажу своје таленте и интересовања према различитим областима уметности, тако да су присутни имали прилику да слушају бројне певаче, инструменталисте на: клавиру, хармоници, гитари, виолини, кларинету, харфи, ксилофону ...,најпознатије песнике школе: Наталију Јосиповић из 6-2, Теодору Томић из 7-1 и Матеју Илијева из 5-3, да виде најзначајније ликовне радове Тадије Јосиповића из 7-3, вратоломна салта чувеног хип-хоп денсера Бориса Рељића из 6-3, духовиту стендап комичарку Лану Павловић из 6-3, „пирата са Кариба,“ кога нам је дочарао Борис Маран из 5-2, фолклорну групу ученика 2-1, које је припремала учитељица Ана Новковић и још много тога.

Приредбу су водили шармантни водитељи Анђела Миљевић из 8-1 и Михајло Лазић из 5-3, који су имали пуне руке посла, јер је било 35 тачака. На почетку манфестације пред присутним родитељима, наставницима и пријатељима школе, наступао је камерни састав ученика петог и шестог разреда који је на ксилофонима свирао химну „Боже правде“, уз пратњу клавира који је свирала Марија Нешковић из 5-2. На приредби су као специјални гости, наступале девојке из Школе певања Иване Селаков које су присутну публику одушевиле својим гласовним могућностима, као и наша бивша ученица Софија Андријевић, сада средњошколка.

На крају програма наступао је хор са песмом „Ми смо деца света 21 века“, за коју су недавно снимили музички спот.

Приредбу је затворила директор наше школе Јасмина Филиповић, која се захвалила наставници Ани и деци на дивној приредби и великом труду који су уложили у припреми овог културног догађаја у школи.

Једино остаје жал што је приредби присуствао веома мали број родитеља извођача програма. Већина родитеља није разумела да су овакве манифестације јединствена прилика да подрже своју децу, да уживају у њиховом наступу као поносни родитељи, јер то су значајни тренуци у животу сваке породице који се не пропуштају, јер немају репризу.

Програм манифестације

Слике погледајте ОВДЕ

Podelite ovu stranu:
 

ОШ „Соња Маринковић“ - Израда:Кио д.о.о.