02.06.2018.

На излету у Бојчинској шуми

У организацији Центра за добровољни рад и помоћ деци "Дуга", петнаест ученика узраста од четвртог до шестог разреда, као и две средњошколке, бивше ученице школе, у пратњи педагога и једног родитеља, на велико задовољство деце, провело је леп суботњи дан у Бојчинској шуми.

Излет који је организован 2.06.2018., био је награда учесницима радионица на којима су деца осликавала ускршње медењаке и учествовала у њиховој продаји на Земунском кеју. Зарађени новац је утрошен на трошкове организације једнодневног излета. Избор је пао на Бојчинску шуму из разлога што до ње може да се стигне градским превозом, а и сам амбијент је веома леп и потпуно безбедан за боравак деце.

Поред наших ученика, на излету су били и ученици Средње занатске школе и Дома за ученике без родитељског старања.Ученици су се лепо забавили. Поред шетње трим стазом и физичких активности на полигону, јахали су коње, возили се кочијама кроз шуму, ручали у етно ресторану „Колеба“. Док су најмлађи уживали у играма на љуљашкама, клацкалицама и тобогану, старији су се окупили на трибинама летње позорнице и спонтано организовали своју забаву. Уз звуке Владине гитаре, сви заједно су певали познате мелодије.

И деци и одраслима је изузетно пријао боравак у природи, као кратак предах пред завршетак школске године.

Слике погледајте ОВДЕ

Видео можете погледати ОВДЕ

Podelite ovu stranu:
 

ОШ „Соња Маринковић“ - Израда:Кио д.о.о.