28.11.2019.

И даље скупљамо чепове

Наша школа већ шесту годину успешно сарађује са „Удружењем параплегичара и квадриплегичара Баната“ из Зрењанина и њиховим председником Зораном Мартиновим. Претходне три године смо сарађивали са организацијом „ Fedex“, која нам је помагала у одношењу пластичних чепова.

Искуство у овој хуманитарној акцији је показало да је прикупљање пластичних чепова заживело у нашој школској средини, захваљујући ангажовању ученика и њихових породица. Ђаци прваци нам долазе у школу са навиком коју су стекли у вртићима да прикупљају пластичне чепове и учествују у хуманитарној акцији.

У претходној школској години, сви заједно смо прикупили укупно 513 килограма. Од почетка нове школске године, прикупили смо 240 килограма. Оно што нас посебно радује је чињеница да смо 22.11.2019. добили три нове, оригиналне кутије за прикупљање чепова са логом акције: „Убаци чеп!“

Захваљујемо ученицима 7-1 који су врло спремно и вешто помогли председнику Удружења Зорану Мартинову да се кутије распакују, сложе и поставе у холу школе и оба ходника боравка.

Слике погледајете у галерији

Podelite ovu stranu:
 

ОШ „Соња Маринковић“ - Израда:Кио д.о.о.