19.12.2019.

Трећа „Дружионица“

У четвртак 19.12.2019. наставили смо дружење ученика три школе. Овог пута домаћин „Дружионице“ била је ОШ „Сава Јовановић Сирогојно“. Ученици ОШ „Радивој Поповић“ су изостали због болести њихових наставника.

У кабинету за ликовну културу, окупили су се ђаци школе домаћина и седам ученика одељења IV1.Наши ученици су донели мале поклоне учесницима радионице, најновији школски часопис, новогодишње честитке, које су за њих израдили ученици II4 и неколико украса за јелку, које су им послали ученици I1.

Тема радионице је била: Улазница за новогодишње вече. Љиљана Ђорђевић, наставница ликовнекултуре ученицима је припремила мноштво материјала, од којег су ученици са уживањем правили новогодишње украсе и качили на пано. Дружење је улепшао ученик Милан Родић, који је деци читао своје старе, али и најновије стихове посвећене грчкој митологији. Певале су се и новогодишње песме, које су деца увежбавала, долазећи до школе.

Након завршене радионице, посетили смо и другаре из ОШ „Радивој Поповић“ да им донесемо поклончиће за њихову јелку и честитке ученицима школе. Направили смо пар заједничких фотографија и задовољно се вратили у нашу школу.

Слике погледајете у галерији

Podelite ovu stranu:
 

ОШ „Соња Маринковић“ - Израда:Кио д.о.о.