19.3.2020.

ПРВИ ШКОЛСКИ РАДИО, 89. ЕМИСИЈА.

TУТУРУТУТУУУ!

Добар дан. Са вама и у ванредном стању, ваш Први школски радио.

Ја сам Катарина Орловић, а ја сам Огњен Медић. Ми смо 1. водитељски пар из одељења III-1.

Данас је четвртак19.март, наша 89. емисија у овој школској години.

Собзиром да је од понедељка уведено ванредно стање у нашој земљи, наша „Соња“ из Аласке 17, преселила се у домовесве њене деце.Иако на другачији начин, нама је важно да смо сваки дан у контакту са нашим учитељима и наставницима, који и даље брину о нама, решавамо задатке које нам шаљу и можемо увек слободно да им се јавимо да нам поново објаснеоно што нисмо разумели, да им пошаљемо наше контролне вежбе да их прегледају и покажу нам где смо грешили. Наравно да можемо да их обавестимо о томе како се осећамо, шта нам недостаје, како проводимо слободно време.

Можемо и да се похвалимо и да учимо нове лекције које пратимо на РТС 3 и платформи РТС Планета,да пишемо објашњења наставника у своје свеске, редовно радимо домаће задатке, припремамо пројекте, јер желимо да се, када све ово прође, вратимо у школске клупе спремни и без пропуста у знању.

Желимо да покажемо нашим родитељима и наставницима да смоодговорни „Соњини“ ђаци и да знамо да се у ситуацији која је ванредна, понашамоизванредно.

У наредном периоду редовно ћемо емитоватитекстове радио емисија Првог школског радија као и до сада, али на сајту школе. Најављиваћемо и даље наше водитељске парове, а ми ћемо замишљати да их слушамо на нашем школском разгласу.

Наша стална рубрика: Честитамо рођендан

На данашњи дан рођени су наши другари: Марко Пргин из 1-4, Никола Гуглета из 4-2 и Лука Милосављевић из 8-1.

Драги наши: Марко, Никола и Лука, другари из одељења и млађе смене вам желе срећан рођендан!

Довиђења до сутра када ће следећу емисију Првог школског радија, „Весели петак завршетак“,„водити“1. водитељски пар из одељења III-2,Ивона Бежановић и Огњен Ашић.

ТУТУРУТУТУУУУ!

Podelite ovu stranu:
 

ОШ „Соња Маринковић“ - Израда:Кио д.о.о.