13.10.2020.

ДЕЧИЈА НЕДЕЉА 2020

У нашој школи је од 5 - 12. октобра успешно обележена још једна Дечија недеља, овог пута са темом: ПОДЕЉЕНА СРЕЋА ДВА ПУТА ЈЕ ВЕЋА. Наши најмлађи ђаци су са својим учитељицама учествовали у разним активностима.

Иако од ове школске године постоје нека нова правила због епидемије вируса, наше маштовите и креативне ђаке ништа није спречило да допринесу да нам атмосфера у школи ове недеље буде посебно драга.

Весела атмосфера почела је у библиотеци са нашом библотекарком Гоцом. Са њом су ђаци другог разреда из боравка имали радионицу на којој су у групама направили заједничке плакате на поменуту тему.

Током недеље су у одељењима организоване и ликовне радионице, изложбе радова на тему: Јесен.

Табле пријатељства са другарским порукицама, писмима и цртежима су посебно обрадовале ђаке јер откако су одељења подељена по групама, сви се ређе виђају, па је ово била прилика да покажу једни другима колико им недостају заједничка дружења и игре.

Сунце нас је радовало целе недеље, па смо те лепе сунчане дане искористили да цртамо кредама по школском терену али и за спортске активности. Деца су показала не само креативност приликом украшавања терена већ и спретност током различитих спортскихигара.

Крај недеље обележило је једно занимљиво фотографисање зауспомену. Нема ђака који се није обрадовао и једва чекао даускочиу весели рам који је припремила учитељица Бојана.

Галерију слика можете погледати на следећем линку:Дечија недеља

Podelite ovu stranu:
 

ОШ „Соња Маринковић“ - Израда:Кио д.о.о.