31.12.2020.

НОВОГОДИШЊЕ ИЗНЕНАЂЕЊЕ ЗА БАКЕ И ДЕКЕ

Стручно веће наставника разредне наставе у продуженом боравку и ове године је планирало изненађење за баке и деке, кориснике Дома за старе особе MeliorVita.

Нажалост, ситуација је таква да нисмо били у могућности да их посетимо, уживо им пожелимо добро здравље, расположење и измамо осмехе на лица уз пригодан програм и приредбу.

Наравно, то нас није спречило да испланирамо и припремимо изненађење за новогодишње празнике и да им на тај начин бар мало улепшамо крај ове тешке и призовемо једну радоснију годину. Одлучили смо да им доставимо новогодишње честитке, пакетић са слаткишима за сладак почетак године, а уместо приредбе уживо - ЦД са приредбом на тему„Причала ми бака“. Ученици млађе смене су са својим учитељима из наставе и боравка вредно радили и припремили маштовите, креативне честитке међу којима су се нашле и неке са врло дирљивим порукама подршке и разумевања.

У петак 18. децембра, баке и деке је дочекало изненађење!Љиљана Филиповић, социјални радник Дома се у име корисника захвалила свим ученицима и учитељима који су припремали ово лепо изненађење. Такође је са нама радо поделила фотографије настале приликом отварања поклона.

Посебно хвала нашем драгом педагогу у пензији, Олги Брдар која је показала несебичну енергију и посвећеност па се побринула да изненађење безбедно стигне до Дома!

Надамо се да ћете уживати гледајући слике изненађења бар делом колико смо ми уживали спремајући га.

Слике погледајте ОВДЕ.

Писмо захвалности погледајте ОВДЕ.

Podelite ovu stranu:
 

ОШ „Соња Маринковић“ - Израда:Кио д.о.о.