13.02.2023.

ПОСЕТА У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „ТВОЈЕ ЗНАЊЕ МЕЊА СВЕ”

Спровођење и праћење едукативног националног програма „Креативни рад са ученицима на превенцији злоупотребе ПАС” поверени су Градском заводу за јавно здравље у Београду, који више од десет година организује обуке, припрема материјале и пружа подршку основним школама које су део овог програма под слоганом „Твоје знање мења све”. Од ове школске године програм је почео да се спроводи и у средњим школама.

У петак 3. фебруара, у гостима код наших четвртака је била др Анђелка Грујичић из Градског завода за јавно здравље. Овог пута је посетила одељење 4-1 и њихову учитељицу Ану Новковић током извођења радионице „Учење рада у групама”. У овом одељењу радионице држе учитељице Мира Пауновић и Вања Захаријев.

У програму учествују још два одељења. Учитељица Бојана Трандафил држи радионице у одељењу 4-4 код учитељице Сандре Дрндаревић, док у старијој смени у одељењу 5-4 радионице држи педагог школе Јелена Јовић.

Захваљујемо се др Анђелки Грујучић на лепим речима и подршци коју пружа ђацима, учитељицама и стручним сарадницима који раде на пројекту. Радујемо се наредној посети на завршној приредби којом ћемо, надамо се, традиционално обележити успешно реализован програм и у овој школској години!

Вест о посети нашој школи можете погледати и на званичној Facebook страници овог пројекта на следећем линку:

https://www.facebook.com/story.php/?story_fbid=558371216332082&id=100064776248430

Слике са ове и једне од претходних радионица погледајте у нашој галерији или ОВДЕ.

Podelite ovu stranu:
 

ОШ „Соња Маринковић“ - Израда:Кио д.о.о.